Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

Εσείς ρωτάτε, η Ένδον απαντά...

Είναι δύσκολη η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού;

Οι αλλαγές στον τρόπο συμπλήρωσης του μηχανογραφικού με τα νέα δεδομένα της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, των 3 πλέον μηχανογραφικών που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν οι υποψήφιοι, αλλά και η διαδικασία συμπλήρωσης αποτελεί μία πολύπλοκη διαδικασία με πολλούς παραμέτρους που πρέπει ο υποψήφιος να λάβει σοβαρά υπόψη του.

Η έμπειρη ομάδα των συμβούλων της Ένδον βοηθά τον υποψήφιο παρέχοντας του όλες τις πληροφορίες για να συμπληρώσει σωστά το Μηχανογραφικό δελτίο.

Απλοποίηση

διαδικασίας συμπλήρωσης

Συνυπολογισμός

όλων των παραμέτρων

Με ποιόν τρόπο μπορεί να με βοηθήσει η Ένδον ;

Η δραστήρια ομάδα της Ένδον προγραμματίζει έγκαιρα μία εφ' όλης της ύλης ενημέρωση για να είναι σε θέση οι μαθητές και οι γονείς τους, να λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται τόσο για τις σχολές προτίμησης , όσο και για τον τρόπο συμπλήρωσης.

Κλείνουμε άμεσα ραντεβού κατ' ιδίαν με τον ενδιαφερόμενο έτσι ώστε να έχει μία πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για όλες τις σχολές της κατεύθυνσης που έχει επιλέξει. Απαντάμε αναλυτικά και διεξοδικά σε όλες τις απορίες του υποψηφίου και στα ερωτηματικά που προκύπτουν, έτσι ώστε να προβεί στις σωστές επιλογές με τη γνώση που θα έχει.

Ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κλείσω ραντεβού;

Οι πολλές και συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με την ελάχιστη βάσης εισαγωγής και τι ισχύει για τις αντίστοιχες σχολές, τα 3 εναλλακτικά μηχανογραφικά εντείνουν την αγωνία και την αναποφασιστικότητα των υποψηφίων. Η καθαρή σκέψη, η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είναι οι παράμετροι που θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η ομάδα της Ένδον συστήνει η συζήτηση μεταξύ συμβουλευόμενου και συμβούλου να ορισθεί μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας. Έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος και χωρίς βιασύνη και άγχος ο υποψήφιος να λάβει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται για να αποφασίσει.