Ποιοι είμαστε

Το σύγχρονο μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, οι παγκόσμιες ανακατατάξεις, οι διαφορετικές ανάγκες σε προϊόντα και υπηρεσίες, αναδιαμορφώνουν την αγορά εργασίας. Νέοι κλάδοι εργασιακής προοπτικής γεννιούνται που απαιτούν ποίκιλλες δεξιότητες. Οι πληροφορίες τις περισσότερες φορές είναι συγκεχυμένες και το τοπίο σπουδών και καριέρας, φαντάζει θολό για μαθητές και επαγγελματίες.

Οι παραπάνω λόγοι μας οδήγησαν ώστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα, καταξιωμένων επαγγελματιών που προσφέρει ποιοτικές Υπηρεσίες Συμβουλευτικής σχετικά με θέματα εκπαίδευσης, επαγγελματικού προσανατολισμού και καριέρας.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά προς τον ενδιαφερόμενο μαθητή, φοιτητή, επαγγελματία, βοηθώντας τον να ανακαλύψει εκείνες τις δεξιότητες που θα τον οδηγήσουν, στην κατάλληλη επιλογή των σπουδών και του επαγγέλματος του.

Με επαγγελματισμό, έγκυρη και σωστή πληροφόρηση αλλά πάνω από όλα με σεβασμό και προσήλωση στις δικές σας ανάγκες και ικανότητες

Το όνομά μας

Εμπνευστήκαμε το όνομα μας από το αρχαίο ρητό του Μάρκου Αυρηλίου «Ένδον σκάπτε, ένδον η πηγή του αγαθού και αεί αναβλύειν δυναμένη, εάν αεί σκάπτεις» που σημαίνει «Σκάβε μέσα σου, μέσα σου είναι η πηγή του καλού και θα αναβλύζει πάντα, αν πάντα την αναζητείς».

Πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει μέσα του άφθονες πηγές καλού, δηλαδή ικανότητες και δεξιότητες που τον χαρακτηρίζουν. Όσο τις αναζητούμε τόσο θα γινόμαστε πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι.

Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις αυτές τις ικανότητες που έχεις μέσα σου, να τις αναδείξεις και να οραματιστείς με θάρρος και αυτοπεποίθηση την προσωπική σου εξέλιξη.

Κλείστε ραντεβού!

Θα είναι χαρά μας να μοιραστούμε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Μη διστάσετε να κλείσετε ένα πρώτο ραντεβού μαζί μας!

6981125598