Η ομάδα μας

Χριστίνα Μιχαηλίδου

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Είναι ιδρύτρια της εταιρείας Ένδον. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Master of Business Administration από το Derby University. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εργάσθηκε πολλά χρόνια ως καθηγήτρια  στην εκπαίδευση ενηλίκων και ως σύμβουλος εκπαίδευσης. Επίσης απασχολήθηκε σε τμήματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Λογιστηρίου και Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων. Κατέχει δίπλωμα επιμόρφωσης στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ρέα Κλεισιάρη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει  συμμετάσχει εθελοντικά σε θέσεις γραμματειακής υποστήριξης σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το Σπάρταθλον, Μαραθώνιος Ναυπλίου, Navarino Challenge.

Επίσης στα πλαίσια πρακτικής άσκησης απασχολήθηκε σε τμήμα Μάρκετινγκ πολυεθνικής εταιρείας.

Σταυρούλα Βούτου

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Σπούδασε Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MΑ Health and Social Policy από το  London Metropolitan University of United Kingdom. Εργάσθηκε επί σειρά ετών σε Δημόσια ΕΠΑΛ και στην εκπαίδευση ενηλίκων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.  Διετέλεσε Manager σε θέματα Συμβουλευτικής για μαθητές και γονείς σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Καθώς και Ακαδημαϊκή Διευθύντρια και Διευθύντρια Λειτουργίας σε ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο.

Διετέλεσε Επικεφαλής Νοσηλεύτρια σε προγράμματα Εκπαίδευσης, Υποστήριξης και  συμμόρφωσης Ασθενών με χρόνια Νοσήματα. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής για μαθητές. Απασχολείται στον Κλάδο Υγείας.

Μαρία Φακιολά

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, με επιμορφώσεις σε θέματα Σχολικής Ψυχολογίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και διαλέξεις σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική εφήβων. Εκπαιδεύεται στην Πανελλήνια εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας σε θέματα Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας.

Εργάζεται ως Ψυχολόγος και Σύμβουλος Επαγγελματικού προσανατολισμού σε ιδιωτικό σχολείο. Οι αρμοδιότητες της αφορούν στην παροχή συμβουλευτικής και υποστήριξης σε εφήβους , σε θέματα αυτοεκτίμησης και σχέσεων με το περιβάλλον, το σχολείο, την οικογένεια.